Политика на поверителност

Последна актуализация: 01.09.2023г.

Ние се ангажираме да защитаваме вашата поверителност. Тази Политика за поверителност обяснява как Вашата лична информация се събира, използва и разкрива от Ай Пи Мениджмънт ООД.

Препоръчваме ви да прочетете внимателно тази Политика за поверителност, за да разберете нашия подход към използването на вашата лична информация.

С достъпа или използването на нашите услуги вие се съгласявате с тази Политика за поверителност и нашите Условия за ползване.

Събрана лична информация

Ние събираме лична информация, която ни предоставяте, като име, адрес, информация за контакт, пароли и данни за сигурност, информация за плащане и данни за вход.

Ние събираме лична информация, която вие доброволно ни предоставяте, когато изразявате интерес да получите информация за нас или нашите продукти и услуги, когато участвате в дейности на уебсайта или по друг начин да се свържете с нас.

Как използваме вашата информация

Ние използваме вашата лична информация за различни цели като:

  • За да обработваме и управляваме вашето използване на нашите услуги.
  • За да отговорим на вашите въпроси и да предоставим свързани услуги за клиенти.
  • За да ви изпращаме актуализации, предупреждения за сигурност и съобщения за поддръжка.
  • За да Ви изпращаме маркетингови съобщения (ако сте избрали това).
  • За спазване на законови задължения.

Разкриване на вашата информация

Можем да разкрием вашата лична информация на следните трети страни:

Наши доставчици на услуги: Може да споделяме вашата лична информация с доставчици на услуги трети страни, които извършват услуги и функции по наше указание и от наше име, като например нашите счетоводители, юридически съветници и доставчици на ИТ услуги.

Правоприлагаща агенция, съд, регулаторен орган, държавен орган или друга трета страна със задължителни правомощия: Може да споделяме вашата лична информация с тези страни, когато смятаме, че това е необходимо за спазване на законово или нормативно задължение или по друг начин, за да защитим нашите права или права на всяка трета страна.

 

Вашите права

Имате определени права във връзка с вашата лична информация:

  • Достъп: Имате право да поискате достъп до вашата лична информация, която съхраняваме.
  • Коригиране: Имате право да поискате от нас да коригираме вашата лична информация, която съхраняваме, когато е неточна или непълна.
  • Изтриване: Имате право да поискате от нас да изтрием вашата лична информация, когато вече не е необходимо да я използваме, вие сте оттеглили съгласието си или когато нямаме законово основание да я запазим.

Сигурност на данните

Въведохме подходящи мерки за сигурност, за да предотвратим случайна загуба, използване или достъп по неоторизиран начин, промяна или разкриване на вашата лична информация. В допълнение, ние ограничаваме достъпа до вашата лична информация до тези служители, агенти, изпълнители и други трети страни, които имат бизнес нужда да знаят. Те ще обработват вашата лична информация само по наши инструкции и подлежат на задължение за поверителност.
Промени в тази Политика за поверителност

Може да актуализираме нашата Политика за поверителност по всяко време. Ще ви уведомим за всякакви промени, като публикуваме новата Политика за поверителност на тази страница.

Съветваме ви периодично да преглеждате тази Политика за поверителност за всякакви промени. Промените в тази Политика за поверителност влизат в сила, когато бъдат публикувани на тази страница.

Връзка с нас

Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност, моля свържете се с нас: